PIZZA BEPPE AMSTERDAM NASSAUKADE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 125 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Amsterdam Nassaukade. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 22:07 Fast, hot, good quality pizza
19 sep 2022 om 10:47 Pizza was koud en mijn drankje is vergeten. Jammer.
18 sep 2022 om 20:13 Altijd super
29 aug 2022 om 10:13 Helaas duurde de bestelling een uur, en waren de helft van de pizza’s verbrand. Ook hadden we extra toppings besteld, die zijn vergeten.
1 aug 2022 om 8:39 De pizza kwam koud aan. Meer dan 1,5 uur na besteltijd kan ik begrijpen, het was een drukke, regenachtige zondag. Maar een koude zompige pizza was toch niet helemaal waar ik zin in had. Hij was niet lekker.
18 jul 2022 om 20:03 Lekker maar duur (1 pizza meer dan 20 euro) en qua formaat onvoldoende om de honger te stillen.
22 mei 2022 om 19:16 Prima pizza, wel erg duur
16 apr 2022 om 8:20 I have ordered before at this place and normally get a good product. This time when unboxing the pizzas it looked like they had been transported vertically with all fill in one end. Also 4 out of 5 pizzas were burned, not a bit extra baked but burned
13 apr 2022 om 9:27 De pizza's waren heerlijk en prima op tijd. De bezorgers liepen mee om ze af te leveren in het kantoorgebouw waar we zitten. Het was alleen jammer dat de stukken niet goed diep genoeg gesneden waren, waardoor we ze alsnog moesten doorsnijden.
23 mrt 2022 om 20:59 prima, vriendelijke bezorger
3 mrt 2022 om 23:35 Te laat, pizza koud en toppings eraf gegleden.
18 feb 2022 om 9:24 duurde anderhalf uur, lauwe pizza - maar smaakte verder wel goed. Aardige bezorger.